Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Hörby

Pannkakor i Hörby

Det finns totalt 6 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Hörby där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Hörby och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Hörby kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Skåne på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Hörby eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Hörby för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Hörby

Pizzeria Viking

Kristianstadsvägen 21A

Restaurang La Flambée

Önneköp Per Bings Väg 10

Yun-Chee Restaurang

Ernst Ahlgrensgatan 1A

Yangtorp

Jönstorp 8133

Ringsjöstrand Camping

Osbyholm Brovägen 2


Fler matställen som kan ha pannkakor i Hörby

Restaurang Jernkällaren

Slagtoftavägen 7