Pannkakor - All information om PannkakorPannkakor - Stiftsgården Åkersberg/Svenska Möten

Pannkakor hos Stiftsgården Åkersberg/Svenska Möten i Höör

I Höör finns det 5 restauranger som serverar god mat och kanske pannkakor varav Stiftsgården Åkersberg/Svenska Möten är en av restaurangerna. Både inriktningen på maten och utbudet av pannkakor kan variera mellan olika matställen därför kan det vara bra att jämföra med andra inom restauranger och lunchserveringar i Skåne eller enbart i Höör.

Oftast är det lättast att få tag i en pannkaka eller plättar till lunch på torsdagar och då ofta tillsammans med ärtsoppa. En del info om de olika restaurangernas menyer kan du få genom att besöka hemsidorna från olika lunchmatställen eller restauranger för att se om de serverar pannkakorna som du längtar efter. Eftersom det finns flera matserveringar som kanske erbjuder den bästa pannkakan på samma ort som Stiftsgården Åkersberg/Svenska Möten är det definitivt bra att besöka flera av restaurangerna men börja med Stiftsgården Åkersberg/Svenska Möten eftersom de är riktigt bra på att laga god mat.
Enklast kan du komma i kontakt med Stiftsgården Åkersberg/Svenska Möten för att se om de serverar pannkakor enligt nedan:


Stiftsgården Åkersberg/Svenska Möten

Åkersbergsgatan 3

243 32 Höör

0413-55 91 00