ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Pannkakor i Höör - Jättegoda pannkakor i Höör
Pannkakor - All information om PannkakorPannkakor i Höör

Pannkakor i Höör

Det finns totalt 5 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Höör där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Höör och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Höör kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Skåne på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Höör eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Höör för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Höör

Eddis Grill

Björkgatan 58

243 34 Höör

Stiftsgården Åkersberg/Svenska Möten

Åkersbergsgatan 3

243 32 Höör

Hos Jonas

Backvändan 11

243 32 Höör

Lucky Bowl AB

Bruksvägen 23

243 35 Höör

Restaurang & Pizzeria Höör

Storgatan 44C

243 30 Höör