Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Njurunda

Pannkakor i Njurunda

Det finns totalt 4 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Njurunda där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Njurunda och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Njurunda kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Medelpad på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Njurunda eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Njurunda för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Njurunda

Dingersjö Värdshus & Vandrarhem

Njurundavägen 68

Pizzeria Khanis AB

Njurundavägen 75

Kronans Vägkrog

Myre Centrum

Bergafjärdens Havsbad o. Camping

Bergafjärden 0