Pannkakor - All information om PannkakorPannkakor i Hedemora

Pannkakor i Hedemora

Det finns totalt 5 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Hedemora där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Hedemora och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Hedemora kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Dalarna på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Hedemora eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Hedemora för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Hedemora

Centrum, Konditori

Åsgatan 45D

776 31 Hedemora

Centrum Pizzeria

Åsgatan 55

776 31 Hedemora

Seyfos Pizzeria

Stationsgatan 1

776 35 Hedemora

Hedemora Stadshotell

Stora Torget 5

776 30 Hedemora

Lappens Vägkrog

Österbyvägen 19

776 33 Hedemora