Pannkakor - All information om Pannkakor
Pannkakor i Upplands Väsby

Pannkakor i Upplands Väsby

Det finns totalt 6 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Upplands Väsby där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Upplands Väsby och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Upplands Väsby kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Upplands Väsby eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Upplands Väsby för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Upplands Väsby

Wayne´s Coffee

Dragonvägen 86

194 33 Upplands Väsby

Restaurang Il Poste

Sommarvägen 24

194 64 Upplands Väsby

Wik Event

Almungevägen 1

194 51 Upplands Väsby

Vallentuna Pizzeria Express

Kavallerigatan 25

194 75 Upplands Väsby

Sibylla Mammas

Sandavägen 2

194 63 Upplands Väsby


Fler matställen som kan ha pannkakor i Upplands Väsby

Subway

Dragonvägen 86

194 33 Upplands Väsby