Pannkakor - All information om Pannkakor
Pannkakor - Atrium Restaurangen mitt i Nationalmuséum

Pannkakor hos Atrium Restaurangen mitt i Nationalmuséum i Stockholm

I Stockholm finns det 75 restauranger som serverar god mat och kanske pannkakor varav Atrium Restaurangen mitt i Nationalmuséum är en av restaurangerna. Både inriktningen på maten och utbudet av pannkakor kan variera mellan olika matställen därför kan det vara bra att jämföra med andra inom restauranger och lunchserveringar i Stockholms län eller enbart i Stockholm.

Oftast är det lättast att få tag i en pannkaka eller plättar till lunch på torsdagar och då ofta tillsammans med ärtsoppa. En del info om de olika restaurangernas menyer kan du få genom att besöka hemsidorna från olika lunchmatställen eller restauranger för att se om de serverar pannkakorna som du längtar efter. Eftersom det finns flera matserveringar som kanske erbjuder den bästa pannkakan på samma ort som Atrium Restaurangen mitt i Nationalmuséum är det definitivt bra att besöka flera av restaurangerna men börja med Atrium Restaurangen mitt i Nationalmuséum eftersom de är riktigt bra på att laga god mat.
Enklast kan du komma i kontakt med Atrium Restaurangen mitt i Nationalmuséum för att se om de serverar pannkakor enligt nedan:


Atrium Restaurangen mitt i Nationalmuséum

Södra Blasieholmshamnen 2

111 48 Stockholm

08-611 34 30