Pannkakor - All information om Pannkakor
Pannkakor i Spånga

Pannkakor i Spånga

Det finns totalt 7 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Spånga där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Spånga och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Spånga kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Spånga eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Spånga för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Spånga

Baan Thai

Spånga Torg 1

163 51 Spånga

Bromstens krog

Erik Tegels Väg 1

163 40 Spånga

Rinkebygrillen

Skårbygränd 3

163 72 Spånga

Restaurang China Thai

Spånga Kyrkväg 417

163 56 Spånga

Roza Sushi Bar

Spångavägen 314

163 46 Spånga


Fler matställen som kan ha pannkakor i Spånga

Tensta Restaurang AB

Tenstagången 29

163 64 Spånga

Grill & Pizza House

Sörgårdsvägen 19D

163 52 Spånga