Pannkakor - All information om Pannkakor
Pannkakor - Blue Hotel, Elfviks Udde/Svenska Möten

Pannkakor hos Blue Hotel, Elfviks Udde/Svenska Möten i Lidingö

I Lidingö finns det 9 restauranger som serverar god mat och kanske pannkakor varav Blue Hotel, Elfviks Udde/Svenska Möten är en av restaurangerna. Både inriktningen på maten och utbudet av pannkakor kan variera mellan olika matställen därför kan det vara bra att jämföra med andra inom restauranger och lunchserveringar i Stockholms län eller enbart i Lidingö.

Oftast är det lättast att få tag i en pannkaka eller plättar till lunch på torsdagar och då ofta tillsammans med ärtsoppa. En del info om de olika restaurangernas menyer kan du få genom att besöka hemsidorna från olika lunchmatställen eller restauranger för att se om de serverar pannkakorna som du längtar efter. Eftersom det finns flera matserveringar som kanske erbjuder den bästa pannkakan på samma ort som Blue Hotel, Elfviks Udde/Svenska Möten är det definitivt bra att besöka flera av restaurangerna men börja med Blue Hotel, Elfviks Udde/Svenska Möten eftersom de är riktigt bra på att laga god mat.
Enklast kan du komma i kontakt med Blue Hotel, Elfviks Udde/Svenska Möten för att se om de serverar pannkakor enligt nedan:


Blue Hotel, Elfviks Udde/Svenska Möten

Elfviks Udde 1

181 90 Lidingö

08-505 637 00