Pannkakor - All information om Pannkakor
Pannkakor i Hägersten

Pannkakor i Hägersten

Det finns totalt 9 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Hägersten där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Hägersten och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Hägersten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Hägersten eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Hägersten för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Hägersten

Pinos Pizzeria

Nioörtsvägen 26

126 32 Hägersten

Butsayas Thairestaurang

Tellusborgsvägen 67

126 29 Hägersten

Västertorpsgrillen

Störtloppsvägen 11

129 47 Hägersten

Restaurang Katarina

Sparbanksvägen 54

129 30 Hägersten

E4 Baren

Kristallvägen 156

126 79 Hägersten


Fler matställen som kan ha pannkakor i Hägersten

Daisy´s

Hägerstensvägen 130

126 49 Hägersten

Nabil Grillen

Tellusborgsvägen 61

126 37 Hägersten

McDonald´s

Kontrollvägen 17

126 79 Hägersten

Solberga Pizzeria AB

Klacktorget 4

126 39 Hägersten