Pannkakor - All information om Pannkakor
Pannkakor - Molin Hotell och Restaurang Inredningar AB

Pannkakor hos Molin Hotell och Restaurang Inredningar AB i Farsta

I Farsta finns det 11 restauranger som serverar god mat och kanske pannkakor varav Molin Hotell och Restaurang Inredningar AB är en av restaurangerna. Både inriktningen på maten och utbudet av pannkakor kan variera mellan olika matställen därför kan det vara bra att jämföra med andra inom restauranger och lunchserveringar i Stockholms län eller enbart i Farsta.

Oftast är det lättast att få tag i en pannkaka eller plättar till lunch på torsdagar och då ofta tillsammans med ärtsoppa. En del info om de olika restaurangernas menyer kan du få genom att besöka hemsidorna från olika lunchmatställen eller restauranger för att se om de serverar pannkakorna som du längtar efter. Eftersom det finns flera matserveringar som kanske erbjuder den bästa pannkakan på samma ort som Molin Hotell och Restaurang Inredningar AB är det definitivt bra att besöka flera av restaurangerna men börja med Molin Hotell och Restaurang Inredningar AB eftersom de är riktigt bra på att laga god mat.
Enklast kan du komma i kontakt med Molin Hotell och Restaurang Inredningar AB för att se om de serverar pannkakor enligt nedan:


Molin Hotell och Restaurang Inredningar AB

Klockelundsvägen 13

123 63 Farsta

08-724 30 13