Pannkakor - All information om Pannkakor
Pannkakor i Ekerö

Pannkakor i Ekerö

Det finns totalt 5 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Ekerö där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Ekerö och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Ekerö kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Ekerö eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Ekerö för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Ekerö

Mälarö Golfrestaurang

Skytteholms Golfbana

178 90 Ekerö

Rastaholms Värdshus

Rastaholm

178 90 Ekerö

Restaurang Jungfrusund

Bryggavägen 133

178 31 Ekerö

Ekerö ThaiWok & Sushi

Mälarö Torg 6

178 30 Ekerö

Jungfrusunds Café

Jungfrusund

178 51 Ekerö