Pannkakor - All information om Pannkakor
Pannkakor i Djursholm

Pannkakor i Djursholm

Det finns totalt 4 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Djursholm där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Djursholm och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Djursholm kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Djursholm eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Djursholm för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Djursholm

Villa Pauli

Strandvägen 19

182 60 Djursholm

Djursholms Golfkrog

Hagbardsvägen 1

182 63 Djursholm

Djursholms Värdshus

Vendevägen 5

182 69 Djursholm

Sibylla

Vendevägen 8

182 69 Djursholm