Pannkakor - All information om Pannkakor
Pannkakor i Älvsjö

Pannkakor i Älvsjö

Det finns totalt 7 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Älvsjö där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Älvsjö och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Älvsjö kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Älvsjö eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Älvsjö för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Älvsjö

PizzaExpress

Eldsbergagränd 13

125 73 Älvsjö

Café Svartis

Västerängsvägen 19

125 58 Älvsjö

Långbro Värdshus

Stora Mans Väg 4

125 59 Älvsjö

Megagrillen

Johan Skyttes Väg 188

125 34 Älvsjö

Bapuji Restaurang

Älvsjövägen 2

125 34 Älvsjö


Fler matställen som kan ha pannkakor i Älvsjö

Älvsjö Idrottsplats

Älvsjö Idrottsplats

125 30 Älvsjö

Östberga Grill & Pizza

Östbergatorget 19C

125 73 Älvsjö