Pannkakor - All information om Pannkakor
Pannkakor - Jovans Pizzeria och Restaurang Kommandit

Pannkakor hos Jovans Pizzeria och Restaurang Kommandit i Sölvesborg

I Sölvesborg finns det 4 restauranger som serverar god mat och kanske pannkakor varav Jovans Pizzeria och Restaurang Kommandit är en av restaurangerna. Både inriktningen på maten och utbudet av pannkakor kan variera mellan olika matställen därför kan det vara bra att jämföra med andra inom restauranger och lunchserveringar i Blekinge eller enbart i Sölvesborg.

Oftast är det lättast att få tag i en pannkaka eller plättar till lunch på torsdagar och då ofta tillsammans med ärtsoppa. En del info om de olika restaurangernas menyer kan du få genom att besöka hemsidorna från olika lunchmatställen eller restauranger för att se om de serverar pannkakorna som du längtar efter. Eftersom det finns flera matserveringar som kanske erbjuder den bästa pannkakan på samma ort som Jovans Pizzeria och Restaurang Kommandit är det definitivt bra att besöka flera av restaurangerna men börja med Jovans Pizzeria och Restaurang Kommandit eftersom de är riktigt bra på att laga god mat.
Enklast kan du komma i kontakt med Jovans Pizzeria och Restaurang Kommandit för att se om de serverar pannkakor enligt nedan:


Jovans Pizzeria och Restaurang Kommandit

Doktor Sternsgatan 4F

294 32 Sölvesborg

0456-109 20